Grønnegade 6A 1.tv, 9300 Sæby

Lækker nyistandsat 2-værelses lejlighed på 75 m2.

Lejligheden er klar til overtagelse nu.

Husleje 4.800kr + 900kr a/conto forbrug.

Depositum 14.400kr

Lejligheden er nyistandsat i 2022 i gode materialer med blandt andet nye egetræs-parketgulve. Alt fremstår lyst og indbydende. Her er rigtig fin loftshøjde og god plads i alle rum.

Lejligheden er indrettet med stor stue med plads til både spise og sofamøblement. Fra stuen er der adgang til køkkenet i lyse farver, alt i hvidevarer og med plads til spisehjørne. Fra køkkenet er der dør til bagtrappen med lejlighedens depotrum. Fra køkkenet nås lejlighedens soveværelse med skabe og god plads. Herefter ligger lejlighedens badeværelse af nyere dato, men brusekabine og alt holdt i lyse farver.

Alt i alt en rigtig fin lejebolig som er 100% indflytningsklar og placeret i en flot, centralt beliggende ejendom.

Der er fælles vaskeri i ejendommen samt cykelkælder. Parkering kan ske umiddelbart bag ejendommen. 1 husdyr tilladt efter nærmere aftale.

Lejligheden er en del af en ejendom med 12 lejemål i Sæby. Ejendommen ligger meget centralt i Sæbys bykerne med alle slags butikker, restaurant og servering samt supermarked lige ved hånden.

#lejlighedtilleje #lejlighed #tilleje #Sæby #9300sæby #9300 #frederikshavnkommune #gågade #sæbycentrum #centrallejlighed #kragelund #havneby #syvsten #Hørby #karup

Plan: 1. sal
Byggeår: 1898
Størrelse: 75 m2
Husleje: 4800kr + 900kr i a’ conto forbrug
 Grund: Gårdmiljø
 Carport/ garage: Depotrum
 Varmekilde:  Fjernvarme
 Faciliteter :  Opvaskemaskine,